Andrija Kuzmanović o temi o kojoj retko govori: Glumac ispričao kako se snašao u ulozi oca - "To je prelepa stvar koja mi se desila"

Kristina LJubisavljević

28. 12. 2023. 000000 09:00

Foto: ATA images

Andrija Kuzmanović privatni život čuva van očiju javnosti, pa je sve iznenadila vest da je glumac postao otac u avgustu ove godine. On je, kako su tada preneli domaći mediji, dobio sina Ignjata sa partnerkom sa kojom je godinama bio prijatelj.

Andrija o temi očinstva nije pričao nekoliko meseci, a sada je ispričao kakav je osećaj postati tata:

- Preporučio bih to svima. Mislim da je to jedna ljubav koju do sada nisi doživeo. Jesi od roditelja svojih, ali sad je vreme da mi budemo roditelji. To je prelepa stvar koja mi se desila - rekao je glumac za emisiju "Prvi red" na K1 televiziji, a potom istakao da bi voleo da bude roditelj kakvi su njegovi.

- Od mojih roditelja ne postoje bolji roditelji verujte mi. Od Jelene i Radojice ne postoje bolji roditelji. Mada tu su učestvovali i bake i deke i tetke. Imali su tu olakšavajuću okolnost. Ako budem upola roditelj kao oni biće sve okej - rekao je Andrija, a na pitanje da li mu se promenio pogled na život rekao je da jeste.

- Menja se, ali se menja na bolj.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU