Marija Šerifović o sinu Mariu: Otkrila da li ima pomoć - "U startu smo bile tu samo Verica i ja"

Kristina LJubisavljević

02. 01. 2024. 000000 09:30

Foto: Ata images

NJen sin Mario rođen je putem surogat majke, a Marija je o svemu detaljno govorila.

Kako kaže 2023. godina joj je bila najlepša ikada.

- Jesam, bilo bi suludo da uradim kapitulaciju prošle godine budući da imamo u vidu šta se desilo u decembru. Sve naspram toga, sa emotivnom aspekta je manje važno, ali su se dogodile i poslovno jako lepe stvari- rekla je Marija za Telegraf.

Marija još uvek nije sigurna da li će o Mariu pričati u javnosti, ali je rekla kako je sada njen sin:

– Predivno, nisam negde još uvek odlučila da li ću preterano u javnosti o tome pričati, ali uglavnom jedan fantastično nasmejani dečak.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Poznato je da Marija ima psa, koji je veoma vezan za nju, te je mnoge zanimalo kako je on reagovao na Maria, što je pevačica sada i otkrila.

– Pa bilo je malo ljubomore, ali dobro. Kontaktirala sam ljude koji rade na tome kako je najbolje upoznati bebu i kućne ljubimce, tako da je nakon dva-tri dana Hak kul - objasnila je pevačica, a potom otkrila ko joj trenutno najviše pomaže.

- U startu smo bile tu samo Verica i ja jer sam ja donela odluku da naprosto sve svoje slobodno vreme provodim sa njim, što naravno znači da će s vremena na vreme uletati i neka druga pomoć kada moram da radim svoj posao – istakla je Šerifovićeva i otkrila kako je protekao susret Maria i deke.

- Bilo je dosta emotivno- dodala je za Telegraf.