"U mladosti sam dosta TRPELA": Tanja Savić priznala da je njen prvi MUŽ bio velika greška

Isidora Čolaković

08. 01. 2024. 000000 09:00

Foto: Ataimages.rs

Tanja Savić je gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila da li će se udati u ovoj godini, tačnije da li će stati na ludi kamen.

- Ja ne bih volela da stanem na ludi kamen, jer ne bi se tako zvao da je normalan. Ja sam ostvarena kao majka, pa kod mene to ide drugačije, bitno mi je da mojoj deci budem zdrava, što se tiče udaje nikad ne reci nikada, a ako imam pravog partnera kao što je ovaj danas, što da ne - rekla je Tanja.

U istoj emisiji su bile i Dragana Mirković i Rada Manojlović, pa je voditelj upitao da li je Dragana upoznala Tanjinog novog izabranika na šta je Tanja odgovorila:

- Prošao je njen rengen - rekla je pevačica, pa se na to nadovezala i Rada:

- Ja moram da kažem da Dragana malo subjektivna, i nije baš objekivtna, jer je njoj svaki moj bio dobar - dodala je ona.

Tanja je istakla da se ona molila za dobrog čoveka što je na kraju i dobila pored Mukija Bešića.

- Ja sam molila za dobrog, i to mi se desilo. Prvi put jeste bila greška, ali sada nije. Ja sam u mlodosti dosta trpela, i dozvoljavala da neko upravlja mnome, ali sada sam se promenila. Ja sam birala mišiće a to je greška, treba birati dobrog čoveka. Mlade devojke moraju da traže prave momke koji sve rade za njih, treba da se osvrnu na ljubav koji imaju kod kuće, da gledaju momke kao što su njihovi očevi - rekla je Tanja.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU