Oglasila se kraljica Kamila zbog DVOSTRUKE ZDRAVSTVENE krize u Bakingemskoj palati: Otkrila u kakvom je stanju kralj Čarls

Isidora Čolaković

18. 01. 2024. 000000 15:30

Foto: Profimedia

Kraljica Kamila prokomentarisala je danas zdravstveno stanje svog supruga kralja Čarlsa III nakon što je Bakingemska palate saopštila juče da će britanski monarh uskoro otići na operaciju zbog uvećane prostate. Ona je prva sa dvora koja se oglasila u jeku zdarvstvene krize kako neki nazivaju dešavanja u kraljevskoj porodici. Vest o kralju stigla je ubrzo nakon što je Kensingtonska palata izdala saopštenje da je Kejt Midlton operisana u londnskoj bolnici.

- Dobro je, hvala vam, raduje se povratku dužnostima - rekla je kraljica Kamila danas u Škotskoj gde je obišla galeriju Aberdeen.

Kamila boravi u Dumfries House gde je kralj imao niz sastanaka i događaja planiranih za četvrtak i petak, koji su odloženi po savetu lekara. Najavljeno je da će se Čarls III brzo vratiti dužnostima.

Vilijam posetio Kejt Midlton u bolnici

Princ Vilijam posetio je danas Kejt Midlton u londonskoj bolnici gde se ona nalazi od prekjuče, i gde je bila podvrgnuta operaciji abdomena.

Vilijam je fotografisan kako odlazi u Vindzor nakon posete, zbog situacije sa njegovom suprugom odložio je sve službene obaveze i brinuće o njihovoj deci. Prestolonaslednik je viđen u automobilu od 139.000 funti, u pratnji telohranitelja.

Kejt Midlton provela je drugu noć zaredom u bolnici, princ Vilijam obustavio je službene dužnosti dok princeza boravi u londonskoj klinici, to će potrajati i za vreme njenog oporavka. Roditelji princeze od Velsa Kerol i Majkl Midlton kao i sestra Pipa i brat Džejms Midlton pomerili su sve svoje obaveze kako bi bili uz nju dok se bude oporavljala u Vindzoru.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU