Salma Hajek objavila fotografije na kojima je skroz gola: Glumica se prisetila slikanja od pre 30 godina (FOTO)

Kristina LJubisavljević

19. 01. 2024. 000000 17:30

Foto: Profimedia

Salma Hajek (57) povukla je veoma hrabar potez na svom Instagram profilu objavivši fotografije iz 1990-ih na kojima je pozira potpuno gola u krevetu sa srebrnim čaršavima dok joj kovrdžava kosa pokriva deo ramena i grudi.

Supruga francuskog biznismena i milijardera našalila se da svojim pratiocima u opisu fotografije i napisala:

- Neki kažu - nikad ne gledaj iza sebe, ali nekada je to najbolji pogled - kaže Salma u opisu.

Glumica je ubrzo prikupila više od milion lajkova, a oglasile su se i poznate ličnosti među kojima su Blejk Lajvli, Kejt Hadson, Paris Hilton, Karmen Elektra...

Salma ima običaj da pokaže svoju senzacionalnu figuru. Prošle godine je viđena na nekoliko fotografija u minimalnim bikinijima.

Kada su Salmu Hajek nedavno pitali koja je tajna njenog besprekornog izgleda mnoge je iznenadila kada je za "British GQ" rekla da preskače umivanje ujutru i da ju je to naučila baka:

- Baka me je naučila da nikada ne perem lice ujutru. Ono što se dešava noću jeste da vaša koža proizvodi sva ulja koja su potrebna da bi izgledali mladoliko, regeneriše se. Dakle, očistite vašu kožu veoma dobro uveče, ali nemojte jako čistiti ujutru - odgovorila je glumica na pitanje fana koja je tajna njenog besprekornog izgleda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU