Aromatične šnicle gotove za 20 minuta: Idealan ručak kada nemate mnogo vremena (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

30. 01. 2024. 000000 14:42

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

  • 3 čena izdrobljenog belog luka
  • 1 kašika ulja
  • 1 kašičica začina za meso
  • 1 kašika soja sosa
  • seckan ruzmarin
  • 500 g pilećih šnicli
  • malo ulja 

Priprema:

Šnicle izlupati, pa ih posoliti i uvaljati u pripremljenu marinadu i dobro izmešati.

Poklopiti i ostaviti bar 30 minuta u frižideru. Aluminijumsku foliju malo premazati uljem, saviti ivice i staviti na veću ringlu šporeta.

Pržiti po 10 minuta sa jedne i druge strane. Skinuti i servirati tople. Uživajte u svakom zalogaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU