REŠILA SE PSA JER VIŠE NIJE VIŠE SLADAK NA INSTAGRAMU: Starleti je ovo bio SEDMI KUĆNI LJUBIMAC, a VEĆINA njih je ZAVRŠILA TRAGIČNO

Magazin Praksa

30. 01. 2024. 000000 17:00

Foto: Printskrin/Instagram

 - Kejti je dobila Đuka tek pre nekoliko meseci, ali ga je dala svom električaru. Ona voli da imati ​​štenad koja izgleda slatko na Instagramu, ali kad počnu da rastu i ona mora da ih trenira, gubi interesovanje - rekao je izvor blizak starleti. NJen predstavnik nije komentarisao te tvrdnje.

Još u septembru 2021. poklonila je psa imena Prešus (koji je inače bio pas njene ćerke Princes) članu ekipe svoje TV serije "Mucky Mansion". Prošlog leta viđena je kako mazi novog psa Tanka, koji je sad doživeo sudbinu pređašnjih ljubimaca.

U to vreme, zvanična peticija da joj se zabrani držanje kućnih ljubimaca imala je 35.712 potpisa. Peticija je pokrenuta u avgustu prošle godine, kada je PETA oštro osudila Kejti nakon tragedije u kojoj je njen pas Blejd uginuo od posledica udara automobila.

Osudila ju je PETA

Dogodilo se to samo sedam meseci nakon što je još jedan Kejtin pas, Šeron, pregažen na istoj ulici.

Godinu pre toga vozač dostave udario je njenog psa Kvinija, koji joj je bivši, Kiran Hejler, poklonio za 38. rođendan. Godine 2020. drugog psa Sparkla udario je automobil nakon što je pobegao na ulicu. Mesecima kasnije francuski buldog Rolo se ugušio nakon što je završio zgnječen ispod stolice.

Kejti je takođe morala da da na udomljavanje psa po imenu Ber, koji je napadao druge životinje.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU