Vidno nezadovoljni: Džej Zi isprozivao organizatore Gremija, Bijonse nepomično stajala (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

05. 02. 2024. 000000 09:30

Foto: Profimedia

Dok je primao nagradu "Dr Dre Global Impact Award", koja se dodeljuje kao priznanje za ukupan doprinos muzici, Džej Zi se najpre zahvalio na nagradi, a onda je izneo iskreno mišljenje dok je sve vreme uz njega bila njihova najstarija ćerka Blu Ajvi.

- Želimo da svi to shvatite kako treba. Barem se približite pravu. Očigledno je subjektivno jer, znate, to je muzika i zasnovana je na mišljenju. Ne želim da osramotim ovu mladu damu, ali ona ima više Gremija od svih i nikada nije osvojila onaj za album godine. Tako da čak ni po vašoj meri to ne funkcioniše. Razmislite. Najviše Gremija, nikada osvojen album godine. To ne funkcioniše - rekao je Džej Zi.

Iako nije pomenuo "mladu damu" po imenu,  mislio je na svoju suprugu Bijonse, koja je četiri puta bila nominovana za album godine i nikada nije pobedila. Bijonse ima 32 Gremija u različitim kategorijama, a ukupno je bila nominovana čak 88 puta.

- Volimo vas, samo hoćemo da stvari uradite na pravi način. Ili makar blizu pravog načina. Neko večeras odlazi kući siguran da su ga 'opljačkali', a neko će i biti 'opljačkan' za nagradu. Neki od vas ni ne spadaju u kategorije za koje su nominovani - zaključio je Džej Zi.

Kamere su potom snimile Bijonse kako aplaudira, prateći iz publike šta se dešava na sceni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU