LICE MI SE NADULO Glumica se oglasila: "Borim se sa bolešću ali se osećam lepo i snažno"

Nataša Tutnjević

16. 02. 2024. 000000 21:00

Foto: Profimedia, Instagram/Good Morning America, Tviter/Jebra Faushay

Ejmi Šumer prekida ćutanje o svom izgledu nakon što je izazvala zabrinutost zbog „naduvenog i natečenog“ lica – dok zvezda opisuje endometriozu i borbu protiv autoimunih bolesti: „Osećam se snažno i lepo!“
Napisala je: „Hvala vam puno za svačiju brigu  o mom licu!“
„Uživala sam u povratnim informacijama i razmišljanju o svom izgledu kao i sve žene skoro 20 godina. I u pravu si, trenutno je napuhanija nego što je normalno. 
Medicinski stručnjaci su sugerisali da bi Ejmi mogla da ima autoimuno stanje poput lupusa ili hormonske neravnoteže - što takođe može izazvati oticanje

Zvezda se takođe podsmevala njenom pojavljivanju tokom ovog nedeljnog pojavljivanja u emisiji Good Morning America - dok je podigla srce od slatkiša na kome je pisalo 'naduveno'.

Doktori i gledaoci su brzo pretpostavili da Ejmi uzima steroide poput prednizona i deksametozona, koji se koriste za lečenje upale.

Medicinski stručnjaci su takođe sugerisali da bi Ejmi mogla da ima autoimuno stanje poput lupusa ili hormonske neravnoteže - što takođe može izazvati oticanje.

Glumica je i ranije bila otvorena o svojoj borbi sa endometriozom, hroničnim bolom i lajmskom bolešću, što bi sve moglo dovesti do upotrebe steroida i otoka na licu.