"Svaka druga osoba na javnoj sceni je ćelava baš zbog toga": Poznati frizer objasnio šta se dešava ukoliko se stalno nadograđuje kosa

Kristina LJubisavljević

20. 02. 2024. 000000 10:00

Foto: ATA images

Stevan Radivojević, jedan je od najpoznatijih frizera u Srbiji, a poznato je da je i lični frizer Svetlane Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije.

On radi i sa brojnim drugim javnim ličnosti, a sada je progovorio o nadogradnji kose koja je jako popularna među ženama.

Stevan objašnjava da se kosa previše nadograđuje i da misli da to treba da prestane:

- Generalno je previše nadogradnji. Previše su svi nadograđeni. Mnogi su unakaženi zbog nadogradnji. I ja mislim da to mora jednog dana da stane. Svaka druga osoba na javnoj sceni je ćelava baš zbog toga. Jednom će to morati da stane jer taj put kojim sada idemo, svi vi koji sada imate nadogradnju, nećete imati na šta da je nadogradite - rekao je Stevan u emisiji na Red TV i dodao da ima klijente koji ne mogu bez nadogradnje:

- Ja razumem kad neko ne može bez toga. Imam klijente koji jednostavno ne mogu da izađu bez toga. Ne osećaju se dobro ako nemaju nadograđenu kosu, ali ja pričam sad generalno. Šta ćemo da radimo za 15 -20 godina kada sva ta kosa na kojoj se sada nadograđujete otpadne - rekao je Stevan.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU