Ana Ivanović ima NOVU FRIZURU: Ovako je retko viđamo (FOTO)

Kristina LJubisavljević

21. 02. 2024. 000000 17:30

Foto: ATA images

"Dan ravne kose", napisala je teniska zvezda Ana Ivanović nedavno na instagramu pokauavši novu frizuru koja joj odlično pristaje. Slavnu Beograđanku najčešće viđamo sa romantično uvijenim pramenovima, dok je na terenu, u vreme dok je još trajala njena profesionalna karijera, nosila pokupljenu kosu, iz praktičnih razloga. Pokazala je i sportsko-elegantnu odevnu kombinaciju koja je prilagodljiva raznim prilikama.

Ravno isferenina kosa sa blago uvijenim krajevima spada u odmerene i elegantne frizure. Uklopila se i sa odevnom kombinacijom, a Ana Ivanović voli da obrati pažnju na sve detalje svog imidža.

Promena je diskretna, kao što su inače promene u njenom stilu, ali jako primetna upravo jer Ana najređe bira ovakvu frizuru, iako je odlično rešenje za nju. Dobila je brojne komplimente zbog ovog izgleda, a oglasila se i supruga njenog brata Miloša Ivanovića Dragana Džajić koja je poručila: "Prelepa".

Stepenasto ošišana kosa isfenirana na moderan način kao da je dodatno naglasila prirodnu lepotu Ane Ivanović. Odevna kombinacija na poznatoj sportistkinji jeste pravi modni kameleon, može da se nosi u poslovnim prilikama, tokom dana - na primer, tokom šetnje gradom ali i za večernje svečanije događaje, naročito zbog svečane bluze koju je nosila ispod sakoa.

(Blic žena)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU