MERKUR ULAZI U RIBE: Spremite se za PROMENE koje vam donosi ova PLANETA

Kristina Lalić-Spirković

22. 02. 2024. 000000 17:30

Foto: Shutterstock

Merkur u Ribama je astrološka pozicija Merkura, planete komunikacije, razmišljanja i intelekta, smeštena u znaku Riba. Ova pozicija kombinuje energiju Merkura, koja je analitička, racionalna i brza, s emocionalnom, intuitivnom i suptilnom prirodom Riba.

 

Intuicija nad logikom

Osobe s ovom pozicijom Merkura sklonije su oslanjanju na intuiciju i unutrašnje osećaje nego na čiste logičke zaključke. NJihov način razmišljanja može biti duboko intuitivan i suptilan.

Empatija

Merkur u Ribama donosi sa sobom visok nivo empatije i saosećanja prema drugima.

Maštovitost

Ova pozicija podstiče maštovitost i kreativnost u načinu razmišljanja. Osobe s Merkurom u Ribama mogu imati izraženu umetničku crtu, pa su skloni izražavanju svojih misli kroz umetnost.

Nejasnoća i konfuzija

Pošto su Ribe povezane s nejasnoćom i konfuzijom, Merkur u ovom znaku može dovesti do poteškoća u jasnom izražavanju misli ili u preciznoj komunikaciji. Osobe s ovom pozicijom mogu biti sklonije zaboravu ili gubitku fokusa.

Osetljivost na okolinu

Merkur u Ribama je osetljiv na energije okoline i može lako apsorbovati atmosferu i emocije ljudi oko sebe. To može rezultirati potrebom za povremenim povlačenjem kako bi se zaštitili od prekomerne stimulacije.

Duševna dubina

Ova pozicija Merkura često dovodi do dubokog razmišljanja o duhovnim temama. Osobe s Merkurom u Ribama mogu biti vrlo introspektivne i sklone bavljenju pitanjima smisla i svrhe života.

Merkur u Ribama donosi kombinaciju praktičnosti i osećajnosti, a osobe s ovom pozicijom često imaju bogat unutarašnji svet i dar za intuitivnu komunikaciju.

(Informer)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU