"Mom sinu Damjanu za 18. rođendan": Sloba Radanović napisao PISMO koje će njegov naslednik otvoriti kad postane punoletan (FOTO)

Isidora Čolaković

23. 02. 2024. 000000 17:00

Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - jeja.radanovic

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena napravili su nedavno svadbeno veselje, a ujedno i prvi rođendan sinu Damjanu. Obzirom da su se venčali pre dve godine, kako su izjavili, ostali su dužni prijateljima i porodici da naprave veselje kako dolikuje.

Radanovići su vodili računa o svakom detalju, kao i o dekoraciji restorana koja ostavlja bez daha, a pred početak svadbenog veselja Sloba se pojavio zajedno sa Jelenom pred zvanicama i pozdravio predstavnike sedme sile. Par nije imao prvi ples, već prvu pesmu, te je Sloba svojoj dragoj otpevao " Tri u jednoj" je Jelena njemu posvetila pesmu "Menjam pijuna za kralja".

Foto: Printskrin/ Instagram - jeja.radanovic

Na pitanje novinara zašto pesma "Tri u jednoj", a ne "Nije život jedna žena" mladoženja je kroz smeh izjavio: "Oprostite mi moju ružnu prošlost". NJegova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti, pa su se mnogi zapitali šta li će na to reći bivša supruga Kija kockar, i Luna Đogani, kao i na koga se tačno ova konstatacija odnosila...

Sloba je pripremio i poseban poklon za sina, koji je Jelena pokazala u instagram priči. U pitanju je pismo koje napisao za Damjana, i namenio da ga otvori na 18. rođendan. "Mom sinu Damjanu za 18. rođendan. Otvori ovo pismo 21. februara 2041. Hvala ti..." 

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU