Šta morate imati u svom ormaru ovog proleća: 5 modnih komada koji su vam neophodni

Nataša Tutnjević

27. 02. 2024. 000000 20:30

Photo: Shutterstock

Zimske jakne, debele džempere možete zameniti nekom kožnom jaknom i nekim laganijim pantalonama.

Ukoliko to još uvek niste uradili proleće je pravo vreme da poboljate svoj stil i da zasijate u novim modnim kombinacijama.  

1. Košulja

Najvažniji odevni predmet za proleće je zasigurno košulja. Košulja vam pridodaje na eleganciji. NJu možete kombinovati uz sve: uske i široke farmerke, elegantne pantalone ali i suknje. Ukoliko volite da ekspreimentišete navucite usku haljinu preko kosulje, sigurno ćete ostati primećeni. 

2. Bele i crne elegantne pantalone

Crna i bela boja su boje koje su uvek u trendu i boje koje uvek mogu da se kombinuju uz sve. Kada imate elegantne pantaone u ove dve boje možete da ih kombinujete uz sakoe bilo koje boje ali i za košulje, bilo koje bluze i da izgledate elegantno i poslovno i tako možete da idete bilo gde i da izgledate fenomentalno.

3. Crna kožna jakna 

Crna kožna jakna da li bila dugačka ili kratka odlično ide uz sve. U zavisnosti od toga koji izgled želite da postignete možete da je nosite uz košulje ali možete i uz bilo koju običnu majicu ili uz neki krop top. Takođe što se tiče farmerki kožna jakna može da se kombinujei uz neke široke farmerke i da izgleda fantastično.

4. Kompleti sakoa i pantalona 

Ukoliko želite da budete elegantrni, primećeni, dobrodošli na svaku priliku bila to kafa, poslovni sastanak neki ispit na fakultetu obucite komplet sako i pantalne. Ova kombinacija nateraće vas da se osećate uspešno i ostvareno. Sa druge strane odlično je kada ne znate šta da obučete.

5. Trenerka

Za kraj jako je važno napomenuti da je pored eleganmtnih komada odeće uvek morate imati i trenerke kada idete na treninge, na putovanja, kada šetate vašeg kućnog ljubimca ili kada idete do prodavnice.