Kensingtonska palata objavila nove podatke o stanju Kejt Midlton, nakon što je princ Vilijam nije pojavio na važnom događaju

Kristina LJubisavljević

27. 02. 2024. 000000 15:30

Foto: profimedia

Kensingtonska palata izdala je retko saopštenje u kojem otkriva da je princeza Kejt Midlton dobro. Ovaj komentar dolazi usled toga što je njen suprug, princ Vilijam, morao da se povuče sa komemoracije, u čast njegovog kuma, pokojnog kralja Konstantina od Grčke u zamku Vindzor zbog lične stvari, piše Pipl.

Palata nije želela dalje da precizira, ali je rekla da je princeza Kejt, koja se oporavlja od abdominalne operacije, i dalje dobro.

Kejt (42) se oporavlja kod kuće i biće daleko od zvaničnih kraljevskih obaveza do posle Uskrsa. Ona se vratila svoj dom u Vindzoru posle 13 dana provedenih u bolnici, gde je podvrgnuta operaciji abdomena.

Od tada je princeza Kejt otputovala u Sandringem gde je vreme provodila sa decom i mužem. Tačni detalji princezinog stanja nisu otkriveni, ali je palata ranije saopštila da nije povezano sa malignim oboljenjima i da Kejt želi da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU