PEH NA SEVERININOM NASTUPU: Pantalone joj pukle, a onda su oni pritrčali u pomoć (VIDEO)

Isidora Čolaković

03. 03. 2024. 000000 15:30

Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - severina

Severina je imala nastup u Minhenu koji će definitivno dugo pamtiti. Ona se za ovu priliku odlučila za kožne crne pantalone i roze bluzu. Sve je izgledalo savršeno, međutim, došlo je do nekoliko pehova koje je pevačica podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Guten Tag. Ovako sam izgledala sinoć pre koncerta u Minhenu. Frizura je pala na trećoj pesmi, a pantalone su pukle na trinaestoj pesmi. Ali osmeh je bio postojan, do zadnje pesme - napisala je pevačica u opisu fotografija koje su nastale pre nastupa.

U toku lude noći i provoda, Severini su pantalone pukle na nezgodnom mestu, ali je uigrana ekipa brzo uspela da joj pomogne.

- Priča za laku noć... Šapnula sam Henriju da su mi pukle pantalone i da mi da sako, Henri donosi sako, LJubo lepi pantalone s trakom kojim je pre toga lepio tepih na podu (jer se pod klizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču traka. Kakav rock'n'roll - napisala je Seve ispod videa.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU