NOVO OGLAŠAVANJE ĆERKE LANETA GUTOVIĆA: Odgovorila na optužbe da nije videla oca 30 GODINA

Kristina LJubisavljević

12. 03. 2024. 000000 11:30

Foto: ATA images, Facebook/Milica Gutovic

Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom, navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Milica se sada ponovo oglasila novim statusom na Fejsbuku, gde naglašava da baneći nasledna prava želi da odbrani ugled pokojnog oca. Ona se osvrnula i na optužbe da oca nije videla 30 godina.

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu što uopšte ne odgovara istini. Moj otac je bio vrlo plemenit čovek - počinje Milica i dodaje:

- Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno, ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktni dokumenti koji su podneti nadležnim organima.

Milica je u ranijoj objavi rekla da je usmeno zaveštanje napravljeno, pod kiseoničkom maskom i kacigom, jer bez toga čuveni glumac nije mogao da diše.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU