Rajan Gosling o nastupu na dodeli Oskara: Žena i ćerke su mu dale savete

Kristina LJubisavljević

13. 03. 2024. 000000 20:00

Foto: Profimedia

Glumac koji se u mladosti bavio i pevanjem je sada za Pipl otkrio koje ključne savete je dobio od svoje dugogodišnje partnerke Eve Mendes i njihovih ćerki Esmeralde i Amade uoči emisije.

- Bilo je sjajno. Bilo je tako zabavno jer su došle na generalnu probu dan ranije i tako su bile u prvom redu. Dale su mi neke savete i neke beleške, sve sjajne beleške. One su tako veliki deo ovoga za mene... Bilo je prelepo - rekao je glumac.

Poznato je da se Rajan i Eva Mendes ne pojavljuju zajedno na crvenim tepisima, pa je tako bilo i sada. LJubav između njih se rodila 2011. godine na snimanju filma. Par je prvu ćerku dobio 2014. godine, a dve godine kasnije postali su roditelji još jednoj devojčici.

Kako često govori, Eva nije želela decu dok nije upoznala Rajana.

– Ne želim da pošaljem pogrešnu poruku mladim ženama. Ovo nije ili-ili situacija. Ja sam bila dovoljno srećna da 20 godina radim. Nisam želela da imam decu, sve dok nisam upoznala Rajana. Kockice su se poklopile i prvo dete sam dobila u 40. godini. Druga ćerka se rodila kad sam imala 42, pa je ispalo da sam uspela da postignem uspeh u karijeri, nakon čega sam mogla da prebacim fokus na svoju porodicu – istakla je ona.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU