Nakon 32 dana boravka u džungli odlučio da se razvede: Knez o rastanku od supruge

Kristina LJubisavljević

30. 03. 2024. 000000 18:30

Foto: ATA images

Knez i Nina su se razveli posle 17 godina braka, a pevač je u velikoj životnoj ispovesti za Hit otvorio dušu i detaljno objasnio koliko mu je bilo teško da stavi tačku na brak.

- Moja tadašnja supruga i ja smo dugo pre rastanka imali nesuglasice. Jedan od problema je bio taj što nije imala zanimanje, već je samo bila usmerena na našu decu. Hteo sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bi se bavila nečim u životu, ali ona nije htela. Čak sam joj i otvorio butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htela ni da kuva kod kuće, pa sam ja i to obavljao - započinje priču Knez.

On dodaje da mu je jedna od najtežih životnih odluka bila da se razvede. Dugo je razmišljao šta da radi, a onda je 2010. dobio poziv da učestvuje u rijalitiju "Survajver". Pošto je bio na životnoj prekretnici, odlučio je da spakuje kofere, otputuje na mesec dana na Filipine i razmisli o svemu.

- Zahvaljujući avanturističkom duhu, prihvatio sam ponudu da se takmičim u trećoj sezoni "Survajvera" sa poznatim ličnostima. Priroda i tišina koja vlada ostrvom su me resetovale i pomogle da razmislim o svom životu. Mozak mi se vratio na fabričko podešavanje. Tada sam odlučio da ću se definitivno razvesti. Možda zvuči neverovatno, ali 32 dana borbe za životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rešenje za mene.

(Informer)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU