Teja Dora predstavila "Ramondu" na koncertnoj turneji u Madridu: Ovako je reagovala predstavnica Slovenije

Kristina LJubisavljević

01. 04. 2024. 000000 15:30

Foto: ATA images

Zagrevanje za ovogodišnji „Evrosong“ je zvanično počelo. Naša Teja Dora je u Madridu otvorila svoju koncertnu turneju, gde je sada prvi put pred evrovizijskom publikom izvela pesmu Ramonda.

Na ovim koncertima pred „Pesmu Evrovizije“ u maju, evrovizijski predstavnici imaju mogućnost da se međusobno bolje upoznaju, da približe svoje pesme publici i da se povežu sa fanovima. Pesma Ramonda već je postala omiljena.

- Volim ovu pesmu, dopada mi se vizual, stajling. Volim Ramondu. Mislim da smo mi balkanski cvetovi, definitivno. Volim vašu pesmu, nadam se da se i vama sviđa moja pesma i da slušate Veroniku - kaže Raiven, predstavnica Slovenije na „Pesmi Evrovizije“.

- Srpska pesma je jedna od mojih omiljenih u polifinalima. Dopada mi se način na koji Teja Dora peva i tamu koja je oko nje na sceni. Jedva čekam da je vidim na sceni 'Evrovizije'. Radujem se da vidim Srbiju, nikada nisam bila - navodi Jolanda, predstavnica Portugalije na „Pesmi Evrovizije“.

Nakon Madrida, Teja Doru očekuju evrovizijski koncerti u Barseloni i Amsterdamu.

Srbija će se na „Pesmi Evrovizije“ takmičiti u prvom polufinalu, 7. maja, pod rednim brojem 2, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

(RTS)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU