KAKO DA PRŽENI KROMPIR BUDE SLASAN I HRSKAV? Uz ova 3 saveta biće savršen

Nataša Tutnjević

06. 04. 2024. 000000 17:30

Photo: Shutterstock

Danas vam donosimo slatke male tajne iskusnih kuvara i pokazujemo vam kako da od  jednostavnog kuvanog krompira napravite fantastičan sočan i hrskav ali pre svega zdrav krompir u kom možete uživati svakog dana.

1. Koristite mast umesto ulja

Ako pržite krompir na ulju, obavezno dodajte i malo putera, da bi bio ukusniji. Najbolja opcija je da umesto ulja koristite mast.

2. Dodajte kurkumu

Kurkuma je zdrav začin prijatne arome, koji će dodati na ukusu ali i dati zlatnu boju krompiru.

3. Dodajte mlevenu papriku

Dodajte slatku mlevenu papriku, a ako ste gurman, dodajte i ljutu, daće šmek jelu.

Alo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU