POGLEDAJTE ŠTA JE OBUKLA: Aleksandra Prijović zasijala kao nikad do sad

Nataša Tutnjević

06. 04. 2024. 000000 14:30

Photo: Shutterstock

Jedna od najuspešnijih pevačica trenutno svakako je Aleksandra Prijović. Krajem prošle godine pa sve do danas broji rekordne uspehe na svoim koncertima. Puni arene širom regiona. Publika je očigledno voli i njeni nastupi su stalno propraćeni sa pregršt lepih trenutaka i govora punih ljubavi kako prema svojim kolegama, prijateljima i porodici tako i prema publici. Baš zbog toga Aleksandra Prijović konstantno uspeva da održi bliskost sa svojom publikom i osvoji njihova srca. 

Iako više od pola godine ima konstante nastupe na kojima promeni i više odevnih kombinacija izgleda da Aleksandri nije ponestalo inspiracije što se tiče istih. Na svom sinoćnom koncertu u hali Spens u Novom Sadu odlučila se za jednu elegantnu a opet modernu kombiraciju. Obukla je crveni koplet sako koji je imao kao detalje mnoštvo šljokica. Ispod sakoa obukla je krop top sa zaniimljivim detaljem u  oblikom srca. Krop top je bio sam u šljokicam a i fantastično se slagao uz njen scrveni komplet. 

 

@croatianginger Prvo zavoli, ma prvo zavoli me❤️ . . . #aleksandraprijovic #prija #aleks #zvijezda #viral #foryou #fyp #foryoupage #aleksandra #aleksandra #prijovic #prijovicka #kragujevac #odistokadozapada #osijek #koncert #tiktokbalkan #tiktokhrvatska #banjaluka #borik #9zivota #testament #novisad #halaspens #spens #countdown #apmaraton #maraton #mestozlocina #prvired ♬ original sound - Marija Pocrnjić

 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU