VRHUNSKI GLUMAC I VRHUNSKI ČOVEK: Kako je Glogovac pomogao Trojpecu na početku karijere? (VIDEO)

Isidora Čolaković

09. 04. 2024. 000000 18:00

Foto: Novosti, Ataimages.rs, Printscreen/ YouTube - Kreator Svega

Smrt Nebojše Glogovca pogodila je celu javnost. On je izgubio bitku od opake bolesti 2018. godine. Iza sebe je ostavio veliki trag, a svi koji su ga poznavali govorili su o njegovoj dobroti. Među njima je i Miloš Petrović Trojpec kome je Glogi mnogo značio i ponosno ga je nazivao svojim prijateljem.

NJih dvojica su se upoznali na snimanju filma "Južni vetar" u kom je Trojpec glumio šefa obezbeđenja Glogovcu. U podkastu "Bindž" je podelio detalje sa pomenutog snimanja.

- Definitivno je najveći utisak i najveći plus i najveće zadovoljstvo je to što sam sarađivao sa Glogijem i što sam svaki snimajući dan provodio sa njim i što sam na kraju tog snimanja imao tu čast da mogu da ga nazovem svojim prijateljem, i on je mene tako zvao - rekao je Miloš u emisiji "Bindž", pa se dotakao situacije u kojoj mu je Glogi pomogao.

- Zbog njega sam shvatio da se može desiti da u vrhunskom glumačkom biću se nađe i vrhunski čovek, a to je definitivno Glogi bio. Kada smo snimali "Južni vetar" ja još uvek nisam imao agenciju i ispao je problem oko honorara. On je bio na telefonu, sedeo, a ja sam pričao sa producentkinjom. On je to čuo i samo podigao pogled i pitao: "U čemu je problem, Tojpec šta je po sredi?" i producentkinja mu je rekla šta se dešava i on je gleda i samo kaže: "To?! Daj bre uplatite mu preko mene nije nikakav problem". Tako mi je učinio veliku uslugu, a nije morao - rekao je Trojpec u emisiji "Bindž".

Šta je sve glumac imao da kaže o svom kolegi možte pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu, a celu emisiju pogledajte OVDE.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU