TEYA DORA PREUZELA TROBOJKU I KRENULA U ŠVEDSKU: Takmičari PZE došli da je isprate, a na kladionicama nove promene (FOTO)

Isidora Čolaković

24. 04. 2024. 000000 14:00

Foto: Profimedia, Printscreen/ YouTube - TS Pesma Evrovizije Zvanicni kanal, Ataimages.rs, Shutterstock

Ispraćaj Teya Dore u Švedsku, tačnije Malme, gde će sa pesmom "Ramonda" predstavljati Srbiju na "Evroviziji", organizovan je danas u RTS-u.

Podrška

Švedska ambasadorka u Srbiji je poželela Teya Dori uspeh u Malmeu.

Teya Dora jedva čeka takmičenje, jako je uzbudjena i oseća se divno. Predstavnici drugih zemalja i takmičaro odusevljeni su Teodorom i jedva čekaju njen nastup.

Podršku Teya Dori došao je da pruži i prošlogodišnji predstavnik Srbije Luk Blek.

- Želim joj sve najbolje, mislim da će da pokida. Pričao sam dosta sa njom i znam da se mnogo dobro priprema. Rekao sam joj da ne bude sama svoj producent, već da se ponaša kao zvezda - rekao je umetnik medijima.

Takođe, podršku su pružili i Iva Lorens, Filarri, Princ od Vranja, koji su se ove godine sa Teya Dorom borili za put u Malme.

Ovaj potez oduševio je sve, budući da su takmipčenje obeležile trzavice, ali i rivalstvo koje su stvorili obožavaoci između Teya Dore i Breskvice.

Teya Dora preuzela trobojku

Prošlogodišnji predstavnik na Evroviziji Luke Black predao je Teya Dori zastavu Srbije.

Nakon uručenja zastave, Teya Dora je otpevala pesmu "Ramonda" kojom nas ove godine predstavlja na Evroviziji.

Pored kolega, veliku podršku Teya Dori pružila su i deca iz vrtića, koja su joj prišla nakon zvaničnog dela.

Promene na kladionicama

Uoči polazka u Malme došlo je i do novih promena na kladinonicama. Teodora je sada pala za još jedno mesto i trenutno zauzima 24. poziciju. Takođe, doskorašnji favorit Bejbi Lazanja iz Hrvatske i dalje je na 2. mestu.

Foto: Printscreen/ EUROVISIONWORLD

Budući da su kladionice prava klackalica i da će konačni sud doneti žiri i publika 11. maja, Teya Dora ima šanse za dobar plasman, a možda čak i pobedu.

Mnogo toga se promeni kada se pogledaju nastupi i čuju pesme uživo, te ćemo morati da sačekamo 7. maj, kada je prvo polufinale, gde će se predstaviti i Srbija.

Drugo polufinale je zakazano za 9. maj, dok će se veliko finale održati u subotu, 11. maja.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU