OSLIĆ U ORLI SOSU: Ukusan čak i kad je hladan

Kristina Lalić-Spirković

24. 05. 2025. 000000 13:30

Foto: Printskrin/Jutjub/Meat & Veggies

Orli sos za paniranje ribljih fileta se sprema veoma lako i brzo, a ukus je očaravajući. Ovako spremljenu ribu poželećete da jedete uvek!

  • 400 g fileta oslića
  • čaša brašna
  • kašičica suvog začina
  • malo soli
  • 2 kašičice začinske paprike
  • 1/2 flaše piva

Priprema:

Pomešajte brašno, suvi začin, 2 kašičice začinske paprike, malo soli i 1/2 flaše piva. Sve to dobro promešajte da se zapeni. Filete zatim uvaljajte u brašno, u orli sos, pa u prezle i pržite u dubokom ulju. Ovako pripremljena riba vrlo je ukusna i vruća i hladna.

(Trpeza)