RUČAK PO RECEPTURI ANE BEKUTE: U pitanju je ukusno, jeftino jelo koje se lako priprema

Isidora Čolaković

14. 06. 2025. 000000 19:30

Foto: ATA images/ A.A.

Pevačica Ana Bekuta podelila je sjajan recept za ručak.

Tom prilikom otkrila je da je kao dete naučila da kuva. Njena mama je radila i bila je kuvarica, a volela je da kuva, prenela je tu ljubav Ani. Zna mnogo domaćih recepata i uživa u spremanju sarme i sličnih jela.

- Što jednostavniji recept, to bolje, rekla je Ana svojevremeno za Blic.

Ana Bekuta je odlučila da sprema lepo, ukusno i izdašno jelo, a to su šnicle sa pirinčem. Naglasila je da mnogo šnicli bude spremno od samo 300 grama mesa.

Potrebni sastojci:

300 grama mlevenog mesa
2 kašike brašna
obaren pirinač
2 kašike ulja
1 umućeno jaje
pola praška za pecivo
vegeta 
so
biber

Priprema:

Nakon što obarite pirinač, sve sastojke sjedinite.

U šerpu ili dublji tiganj nalijete ulje, a pomešane sastojke vadite kašikom i pržite u ulju. Šnicle vadite iz ulja kada porumene i kada budu pržene.

(Story)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU