RUČAK PO RECEPTURI ANE BEKUTE: U pitanju je ukusno, jeftino jelo koje se lako priprema
Foto: ATA images/ A.A.
Pevačica Ana Bekuta podelila je sjajan recept za ručak.
Tom prilikom otkrila je da je kao dete naučila da kuva. Njena mama je radila i bila je kuvarica, a volela je da kuva, prenela je tu ljubav Ani. Zna mnogo domaćih recepata i uživa u spremanju sarme i sličnih jela.
- Što jednostavniji recept, to bolje, rekla je Ana svojevremeno za Blic.
Ana Bekuta je odlučila da sprema lepo, ukusno i izdašno jelo, a to su šnicle sa pirinčem. Naglasila je da mnogo šnicli bude spremno od samo 300 grama mesa.
Potrebni sastojci:
300 grama mlevenog mesa
2 kašike brašna
obaren pirinač
2 kašike ulja
1 umućeno jaje
pola praška za pecivo
vegeta
so
biber
Priprema:
Nakon što obarite pirinač, sve sastojke sjedinite.
U šerpu ili dublji tiganj nalijete ulje, a pomešane sastojke vadite kašikom i pržite u ulju. Šnicle vadite iz ulja kada porumene i kada budu pržene.
(Story)
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU