MAFINI KOJE MOŽETE DA JEDETE BEZ GRIŽE SAVESTI: Prave se bez šećera, a ukus osvaja na prvu! (RECEPT)

Daša Lončarević

17. 10. 2025. 000000 18:30

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

  • 3 jaja
  • 2 jabuke
  • bez šećera po receptu ili 100 g u jaja
  • 120 g jogurta
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 50 g oraha
  • 200 g ml ovsenih pahuljuca
  • 2 kašike seckanih šljiva
  • malo cimeta
  • seckane čokolade
  • 1 prašak za pecivo

Priprema:

Umutiti jaja, po želji dodati šećer, ubaciti  mlevene ovsene pahuljice sa praškom za pecivo. Dodati jogurt, ulje, seckane šljive i mlevene orahe, seckanu čokoladu, rendane jabuke pa sve izmešati. Vaditi kašikom i puniti u mafin korpice. Peći na 200 stepeni oko 40 - 45  minuta.

Prijatno!

(Bakina kuhinja)

BONUS VIDEO: