На овај начин ће ваш здрав ручак постати и преукусан
Пилеће бело месо идеалан је избор за здрав ручак пун протеина. Уколико желите да смршате, обавезно уврстите ову врсту меса у вашу исхрану. Док висока количина протеина коју садржи помаже вашем телу да изгради мишиће, његова ниска калоричност позитивно утиче на смањење телесне тежине.
Међутим, требало би да обратите пажњу на начин припреме. Ово месо уколико га испохујете нема исте предности као и када га скувате. Нема потребе наглашавати да је кувана варијанта много здравија, али и безукуснија. Проблем куваног белог меса је што уме да буде безукусно или суво.
Прочитајте још: Ове намирнице никако не треба подгревати у МИКРОТАЛАСНОЈ: Штетите свом здрављу
Ми вам сада откривамо како да вам чак и скувано бело месо буде сочно и ружичасто. Тајна је у једном састојку.
Реч је о луку, али не о било ком већ искључиво о црвеном односно љубичастом.
Фото: Пеxелс
Шта је потребно да урадите?
У тренутку када вода прокључа додајте црвени лук исечен на половине или четвртине. И немојте да скидате љуску, убаците лук са њом.
На овај начин бело месо биће меко и сочно.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ