Oglas
· · Komentari: 0

POČEO SAM DA SE GUŠIM! Prekinuto snimanje „Montevidea“: Uplašio sam se Bjele - "Kakav si ti neprofesionalac" (VIDEO)

"Bijeli nisu rekli, verovatno bi me grdio..."

1715330734_Foto-V.-Danilov-N.-Skenderija-Novosti.jpg
Foto: V. Danilov, N. Skenderija, Novosti
Oglas

Glumac Uroš Jovčić gostovao je u 13. epizodi podkasta "Bindž" i tom prilikom podelio detalje o svom životu koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

Uroš Jovičić postao je poznat posle uloge Nosonje u filmu "Motevideo, Bog te video", a glumac je sada otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja poznatog filma i podelio sa nama jednu anegdotu zbog koje je, kako kaže, "mogao da nagrabusi".

- Mnoge dogodovštine sa snimanja ne smem da kažem, ali postoji jedna... Taj dan snimanja sam zamalo nagrabusio. Snimali smo u hangarima gde su vozovi i na jednoj od pauza igrali smo karte. Desilo se tada da je nas par igralo karte, duno je vetar i neke karte su otišle ispod voza. Ja sam bio najmlađi pa su me poslali da ih pokupim. Zašao sam ispod vagona, bio je mrkli mrak i upao sam u rupu koja je bila puna vode i ulja, sve mi je ušlo u usta, počeo sam da se davim i nisam mogao da dotaknem dno, započeo je priču glumac.

- Kada sam se izvukao, bilo sam ceo prljav i blatnjav, a scena se snimala za deset minuta. U sceni su bili i Đuričko, Ćetković, Cile i svi fudbaleri, a zbog mene su morali da prekinu snimanje. Nismo imali dupli kostim, a meni samo u glavi: "Uroše, koji si ti neprofesionalac..." Bijeli nisu rekli, verovatno bi me grdio. Jedva sam se izbvukao to je bio veliki stes za mene, ispričao je Uroš u podkastu "Bindž".

 

Šta je sve Uroš imao da kaže o snimanju "Montevidea", o svom voditeljskom poslu, kao i o mnogim zanimljivim detaljima iz privatnog života, možete pogledati u videu ispod.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas