Šta NIKADA muškarac ne sme da obuče uz ODELO

15. 04. 2020. 000000 11:42

Foto: Depozito

 Važno je znati osnovna modna pravila, ali dobro je da se rukovodite i ličnim afinitetima i da svom stilu date prepoznatljiv pečat. Čak i ako ponekad prekršite modna pravila ne zaboravite da je u trendu ono što volimo da nosimo i u čemu se osećamo prijatno. Međutim, pored dobrog stila u oblačenju najvažnije je da muškarac  da bude čist i negovan.

Pročitajte još: Ukoliko imate ovih ŠEST NAVIKA, vi ste dasa sa stilom i žene vam ne mogu odoleti

Muški celulit
Poblem sa celulitom imaju i muškarci, ali se kod njih “pomorandžina kora” pojavljuje na manje vidnim mestima.Tri odsto muškaraca ima celulit  u predelu abdomena i iznad struka i tome su najčešće podložni gojazni muškarci. Celulit će nestati ukoliko pređete na izbalansirani način ishrane i počnete da se bavite fizičkom aktivnošću.

Čarape jarkih boja

Ipak, važno je poštovati nekoliko pravila. Uz odelo nikako nemojte nositi čarape jakih boja i upečatljivih šara, već ih sačuvajte za ležernije prilike. Farmerke i kratke pantalone najbolje idu uz tamne kratke čarape koje pokrivaju samo stopala (kako se ne bi videle iz obuće), ležerne cipele ili patike.

Crvenilo na licu

Mnogi muškarci posle brijanja imaju problem sa crvenilom na licu.

Kupite oštar brijač

Kako bi se to izbeglo, preporučuju se oštriji brijači, jer će tupi i korišćeni još više iziritirati kožu. Ako do toga, ipak, dođe, sigurno će vam pomoći razni preparati, a mi vam predlažemo da na potpuno prirodan način rešite problem i to uz pomoć meda.

Pročitajte još: Muškarci vole kada im se žene dive, a SAT I CIPELE otkrivaju mnogo

Posle brijanja nanesite na lice tanak sloj domaćeg meda i ostavite da odstoji desetak minuta. Nakon toga isperite lice hladnom vodom i nanesite umirujuću kremu.

Muškarci imaju nežniju kožu Foto: Depozitfoto

Med će vam umiriti crvenilo i ujedno nahraniti kožu, a ima i antiseptično dejstvo, pa ćete se pomoću njega rešiti toksina i bakterija.