Oglas
· · Komentari: 0
IDEJA

NE BACAJTE GAJBICE: Pet načina da se dobije NOV nameštaj, a ništa ne košta

Da bi životni prostor dobio novo ruho, nije neophodno veliko ulaganje.

Depositphotos_133237418_s-2019.jpg
Foto: Depozito
Oglas

Dovoljna je dobra ideja, a jednu od njih nametnuli su stručnjaci za enterijer.

Obične drvene gajbice, sačinjene od letvica, u kojima na pijacama možemo da vidimo povrće, mogu da osveže prostor u kojem živimo i omoguće nova mesta za odlaganje stvari.

Paleta kao sto
Osim gajbi, isti efekat može da se postigne i uz pomoć drvenih paleta koje služe za transport većih tovara.Od paleta može da se dobije sto u dnevnoj sobi na kojemogu da se montiraju četiri točkića. Po želji mogu i da ih ofarbaju u omiljenu boju i tako dobije upečatljiv komad nameštaja, moderan i rustičan.

Pročitajte još: Komad nameštaja koji odaje vaš stil: Ovakvu fotelju MORATE da imate u domu

Lepe su u prirodnoj boji drveta, ali i ofarbane u belo. Mogu se postaviti u spavaćoj sobi tako što se poređaju jedna na drugu. Na taj način se dobija natkasna kraj uzglavlja, pogodna za lampu, odlaganje knjiga i jastuka.

Uz udobnu fotelju odlične su za kafu, a u predsoblju za sitnice.

Uz udobnu fotelju, dobro su mesto kafu, novine ili saksijske biljke. U predsoblju su idealne za odlaganje važnih sitnica poput ključeva.

U radnoj sobi, kraj stola, imaju ulogu police.
Gajbice kuhinji služe kao police i dodatnog visećeg dela za vinske flaše, činije za voće, različite vrste testenina...

Pročitajte još: Jednostavno: Od starog kauča napravite moderni komad nameštaja

U dnevnom boravku, osim u vidu polica, naopako okrenute gajbice imaju funkciju stočića, na čije ivice su dodati točkići, kako bi bile lako pokretljive.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas