Glasam za srpske BANJE, nije smak sveta ako ne odemo na MORE

19. 05. 2020. 000000 17:00

Foto: Privatna Arhiva

Pesimisti su sigurni da ovog leta nema ništa od putovanja u inostranstvo, a kako Srbija nema more, to znači - smeši nam se leto bez njega. Optimisti se i dalje nadaju da će moći da se napusti zemlja.

Pročitajte još: Znate li kada muškarci najviše uživaju u seksu? Dajemo vam ODGOVOR na to pitanje

- Uvek treba prizivati pozitivne stvari i sada se radujemo i šetnji pored reke ili kafici na bezbednoj udaljenosti, ali ako ne možemo van zemlje u uvek glasam za srpske banje - kaže Aleksandar Filipović, novinar TV Vojvodina.

Često ide u prirodu Foto: Privatna arhiva

Filipović kaže da navija za dinamiku života i povratak prirodi. Odlazak na Frušku goru. Vrdnik je divan. Vojvodina je prelepa, kao i grad Novi Sad. Nije smak sveta koji je mogao da bude.

Voli Vojvodinu, obožava Novi Sad.

- Toliko puta sam bio na moru da mogu da pauziram jednu sezonu, iako bi me, iskreno da kažem,  odmorilo od psihološke tenzije u kojoj smo bili i svakako ću biti među prvima koji će otići ako se otvore granice i niko tu moju želju ne može da sputa - istče Filipović.

Pročitajte još: ŽENE su najlepše sa 23 i najplaćenije sa 39 godina, a MUŠKARCI u svemu kasne!

- Ja sam TV manijak i čovek koji mnogo voli internet, pa često otvorim neki lep video ili putopisni kanal, zatvorim oči i “otputujem” - kaže Filipović.

Tokom izolacije Filipović je sredio stan slike i sortirao pesme. Fantastične knjige je pročitao i gledao dobre filmove.