Besna Marija Šerifović IZNENADILA pratioce: Tražim PLAC!

Jelena Blažić

30. 05. 2020. 000000 11:30

Screenshot Youtube/TV PINK

Popularna pevačica požalila se kako su u stanu iznad njenog u zgradi na Novom Beogradu počeli radovi, kao i da ona od buke ne može da se opusti i uživa.

Pročitajte još: Seksi kombinacije, moćan glas: Neviđeni spektakl Jelene Karleuše u 60 minuta (Foto+Video)

Svoje pratioce iznenadila je izjavom da želi da se preseli iz grada, a samim tim ih i zamolila da joj jave ako znaju da neko prodaje, plac, kuću ili njivu van grada.

"Dakle, krenula je sanacija stana iznad mog i evo upravo sam odlučila da više neću da živim u gradu... da više neću da živim u zgradi. Svi koji prodaju neki plac, kuću, zemljište, njivu ili bilo šta slično, slobodno neka mi ponude taj svoj oglas... jer ja ću nekog danas da ubijem", rekla je pevačica, koja se sve vreme držala za glavu.

Pročitajte još: Zapevala Ceca, a za njom i VELJKO: Anastasiji priredili IZNENAĐENJE, nije mogla da veruje (VIDEO)

Marija je nedavno, snimila i spot za pesmu "Molitva", kojom je 2007. godine pobedila na pesmi Evrovizije u Finskoj. Slike praznog Beograda, dece i ljudi sa maskama na licu, samo su deo priče koja je izazvala posebne emocije kod publike tokom vanrednog stanja u toku korona virusa. Ukoliko niste videli spot do sada, pogledajte i prosudite sami, zašto je ova pesma jedna od najvećih hitova, kako kod nas, tako i u svetu.