· · Komentari: 0
PRELJUBA

Bred Pit molio Majka Tajsona da ga ne prebije: Pustio sam ih da završe akciju, a glumac je prebledeo (Foto)

Majk Tajson gostujući u jednoj emisiji otkrio je šokantne detalje iz svog privatnog života

tajson-2.jpg

Legendarni bokser, koji je u to vreme bio oženjen manekenkom Robin Givens, za preljubu svoje suruge, sa kojom je bio svega godinu dana u braku, saznao je kada se spremao da krene kod advokata da preda papire za razvod.

Pročitajte još: Sanja Marinković progovorila o razvodu: Na pitanje voditelja prekrila lice rukama

Kako je ispričao, njega je nešto vuklo da to ne učini, pa se prvo uputio u stan od Robin, kako bi još jednom porazgovarali oko svega.

Kako nije bila kod kuće, odlučio je da je sačeka u automobilu ispred njenog stana, ali je onda usledio šok. Lepa manekenka nije bila sama, već joj je društvo pravio Bred Pit, koji je tada imao 26. godina.

"Pustio sam ih da zajedno uđu u stan, a nakon nekog vremena krenuo sam za njima. Ušao sam u sobu i zatekao ih zajedno u krevetu. Nisam želeo da ih prekidam, već sam ih pustio da dovrše akciju. Kad me je video, potpuno je prebledeo. Bio je na nekim drogama i počeo je da me moli da ga ne prebijem", otkrio je bokser.

Pročitajte još: Oglasila se Milica Todorović nakon raskida sa Strugarom

Majk Tajson ovu priču je već nekoliko puta ispričao u medijima, dok se Bred nikada nije javno oglašavao o ovoj temi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gnite #nightynight #mikeandrobin #forever

A post shared by Rodney Hall

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.