MUŠKARCI koji su potrošili STOTINE DOLARA da bi ličili na svoje idole, a ovo je REZULTAT (FOTO)

06. 06. 2020. 000000 11:00

Rodrigo Alves želi da liči na Barbiku Foto: Printsreen Instagram/RodrigoAlvesUk

Dve stvari su zajedničke ovim ljudima: žele da izgledaju kao svoji idoli i na to su potrošili hiljade dolara. 

Herbert Čavez poželeo je da izgleda kao njegov omiljeni lik, a novac je uložio na plastičnu hirurgiju kako bi imao lice Supermena. Kako bi ispunio ovu želju morao je da odradi više od 20 operacija. 

Pročitajte još: Srpski hirurg otkriva koja je DAMA imala mnogo plastičnih operacija, a vi ni NE SLUTITE!

Džastin Biber godinama je bio idol tinejdžera, njegovo pojavljivanje izazivalo je histerično vrištanje. Tobias Strebel ipak otišao je mnogo dalje, uložio je  100.000 dolara, kako bi ličio na ovog poznatog pevača. On je nažalost pronađen mrtav u svom stanu 2015. godine, a uzrok smrti bilo je predoziranje.

Pročitajte još:  Na dan venčanja, mladina mama je uradila NEOPROSTIVU STVAR - o tome se danima priča na društvenim mrežama

Džordan Džejms Parke uložio je preko 100.000 dolara kako bi ličio na Kim Kardašijan. Puna usta, zategnuto lice i puni obrazi, kada ga pogledate deluje kao da je uradio svaku operaciju koju je moguće izvršiti na licu. 

Pročitajte još: Prošlog leta se pojavio stidljivo, ovog će ga nositi SVI

Rodrigo Alves prvo je želeo da liči na Kena, sada je ipak svoju pažnju usmerio na Barbiku.  Duga plava kosa, uzak struk, fileri u usnama i grudima trebali bi da nas asociraju na Barbiku kada pogledamo Rodriga. 

Pročitajte još: ŠTIPAJTE, obojte ili čupkajte, ali sredite OBRVE na ova TRI načina