Oglas
· · Komentari: 2
ŠOKANTNO

Skinuta oznaka POVERLJIVO! Objavljen tajni plan Britanaca koji se tiče HITLERA

Britanska vlada planirala da prošvercuje estrogen u Hitlerovu hranu i imali su odličan plan.

pjimage-5eccc9bd71ec8.jpg
Foto: Depozit foto
Oglas
Ako ste gledali seriju „Alo, alo”, verovatno vam će vam ovo ličiti na zaplet iz Reneovog kafića: saveznici su planirali da krišom ubace ženske hormone u Hitlerovu hranu, ne bi li ga tako učinili manje agresivnim i - feminizaranijim.
 
 
Međutim, ne radi se o zapletu za ovu kultnu seriju, već o neobičnoj ideji kako da se prekine pat pozicija u Drugom svetskom ratu o čemu piše u novoj knjizi dr Brajana J. Forda. Među fantastičnim zamislima bilo je i „bombardovanje” lepkom nacističkih trupa (kako bi bile sprečene da se „odlepe” od zemlje i napadaju) i - sakrivanje bombi u konzervama voća koje se uvoze u Nemačku.
Da bi Hitler bio manje agresivan planirali su da mu krišom ubace ženske hormone u hranu

Ideje su prvi put obelodanjene u knjizi “Tajna oružja: tehnologija, nauka i trka ka pobedi u Drugom svetskom ratu”, i to zahvaljujući tome što su sa nekih dokumenta skinute oznake „poverljivo”.

Brajn J. Ford, član Mense i autor naučno-popularnih knjiga, tvrdi da je britanska Vlada bila više nego ozbiljna u nameri da Hitleru promeni pol. On kaže: “Postojao je saveznički plan da se prošvercuje estrogen u Hitlerovu hranu i promeni njegov pol - da bi bio feminiziraniji i manje agresivan.”
 
Saveznici su pre toga ozbiljno radili na proučavanju značaja hormona:„NJihovo istraživanje pokazalo je koliko su bitni polni hormoni - počeli su da proveravaju učinak seksualne terapije u Londonu. Plan je bio da se Hitleru daju polni hormoni kao protivteža njegovoj beskorisnoj agresiji”.
Plan je bio savršeno izvodljiv, ali...

Profesor Ford tvrdi da je plan bio savršeno izvodljiv, jer su britanski špijuni imali pristup mestu gde je pripremana hrana za firera. A zašto onda nije ubačen otrov?

„Imao je ‘testere’ koje je koristio da probaju njegovu hranu. Nije bilo načina da se u hranu stavi otrov, jer bi bilo žrtava, pa bi plan bio otkriven. Seksualni hormoni su druga stvar. Oni deluju samo ako su nedeljama ili mesecima u hrani, tako da na kraju niko ne bi shvatio šta se u stvari desilo” - objašnjava biolog.
 
 
Međutim, Hitler je pretekao domišljate saveznike u izvršenju ingenioznog plana: izvršio
je samoubistvo, 30. aprila 1945. Bar tako glasi zvanična verzija...
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas