Majka i ćerka NEPREPOZNATLJIVE! Svi su im se SMEJALI, a onda su donele odluku i OSLABILE 80 kilograma (FOTO)

10. 06. 2020. 000000 10:30

Foto: Instagram/ screenshot

Džejmi Alison i Kalista Džons su odlučile da promene život i uspele su da za nekoliko meseci izgube 80 kilograma. Evo i kako.

Pročitajte još:  Probajte rusku HELJDA dijetu sa kojom se za DVE nedelje GUBI 12 kilograma

- Evo mene i fotografije na kojoj sam najteža - obratila se Alison (40) pratiocima na Instagramu.

To je žena koja je uspela da pobedi sebe i oslabi 40 kilograma! NJega ćerka Kalista Džouns (18) takođe. Evo, kako im je to pošlo za rukom.

Kao novgodišnju želju mnogi traže nove cipele, letovanje, pa i nov automobil. Alison i Kalista su poželele da oslabe. I donese su čvrstu odluku da će u tome uspeti. To su odlučile pre četiri godine i od onda do danas više nisu iste osobe.

Prvo su se upisale na ples, a onda su promenile način ishrane. Za tri godine, ples je potpuno promenio njihov život na bolje Odlučile su se za mešavinu džez muzike, igranja iz osamdesetih godina, jogu, pilates i kikboks. Iako zvuči čudno, ovaj vid aktivnosti potpuno je promenio njihov način života.

Ples im je zategao mišiće i stvorio kondiciju koju nisu imale sa viškom kilograma. Počele su više da pešače i manje koriste automobil. Onda su počele da vode računa o ishrani i da same kuvaju.

Pročitajte još:  Dijeta je dobra ako čovek ne gladuje i OBAVEZNO unosi dve stvari

Kada je video pozitivne promene na ženi i kćerki, i otac je odlučio da se prilagodi novom, zdravijem načinu života. Pošto se cela porodica okrenula zdravijem načinu života počeli su svi da jedu sveže i zdrave namirnice, kuvanu hranu i dosta su pešačili. Promene su bile pozitivne i vidljive - cela porodica postala je fit.