Želite da budete vitke kao NIKOL KIDMAN? Nikakav problem! Otkrivamo TAJNU njene ishrane

Kristina Malešević

20. 06. 2020. 000000 21:30

Foto: Depositphotos

Slavna glumica Nikol Kidman može se pohvaliti izuzetno vitkom figurom, genima koji su joj dali impozatnih 180 centimetara visine i izvajanom telu u punoj formi zahvaljujući redovnom vežbanju.

Pročitajte još: Ovog leta ponesite za BROJ MANJU haljinu! Pitate se kako, a mi donosimo REŠENJE

Poput većine holivudskih glumica, i Nikol Kidman veliku pažnju posvećuje svom izgledu, pa osim redovnog vežbanja ona se pridržava i plana ishrane, koji joj pomaže da ostane u top formi.

Dobra genetska predispozicija, redovno vežbanje i idealan plan ishrane u kome uživa i u slatkišima

Tajna je jednostavna - Nikol Kidman nije preterano stroga i jede gotovo sve, ali umereno. Tačnije, ona se pridržava plana 80:20, što znači da je 80 odsto hrane koju pojede zdrava hrana, dok u ovih 20 odsto može da prekrši pravila zdrave ishrane.

Pročitajte još: Imate višak kilograma? Kada ste gladni pomirišite VANILU i ČEKAJTE

Pravilo 80:20 omogućava da ćete, bez griže savesti, moći da uživate u kasnoj večeri ili nekom desertu, u hrani uopšteno.

Na primer, ako pojedete tri zdrava obroka u danu, onda su tri nezdrava vaših 20 odsto za tu nedelju ili ako u danu pojedete pet malih obroka, onda u toku nedelje možete pojesti sedam manjih poslastica.

Pročitajte jošKako nanosite kremu na lice? Ukoliko to činite na POGREŠAN NAČIN, možete OŠTETITI KOŽU

Kada je reč o fizičkoj aktivnosti, Nikol Kidman redovno i vežba, njačešće praktikuje trčanje, budući da je odrasla u porodici koja je trčala na maratonima. Poslednjih nekoliko godina počela je i sa praktikovanjem joge, ali i intenzivni trening na sobnom biciklu namenjen zatezanju tela i gubljenju kilograma.