Šarliz Teron usred emisije psovala Stivena Sigala i otkrila zbog čega nema lepo mišljenje o njemu!

Jelena Blažić

01. 07. 2020. 000000 11:45

Foto: YouTube printscreen /today

Šarliz Teron poslednjih dana gostovala je virtualnim putem u raznim emisijama i u sklopu jedne od njih otkrila zbog čega nema baš lepo m išljenje o svom kolegi i majstoru borilačkih veština, Stivenu Sigalu.

Pročitajte još: Šarliz Teron u ulozi superheroja

S obzirom da se uskoro očekuje i premijera njenog filma u kome će glumiti superheroja "The Old Guard", otkrila je i koliko je zahtevno pripremati se za takvu ulogu.

- Noćima sam na internetu gledala videa svih tih boraca i, naravno, uvek bih naišla na one čudne snimke Sigalovih navodnih borbi u Japanu, kojih zapravo nije ni bilo, jer on to zapravo ni ne radi, on se ne tuče. On je samo neverovatno pretežak i predebeo, samo gura ljude. Ima višak kilograma i jedva može da se bori. Izgleda smešno, samo gura ljude u lice! Sve je to nameštena predstava za javnost - rekla je glumica i dodala: 

- S njim je navodno jako teško raditi, pogotovo ako si žena. A s obzirom da očigledno ne zna da se lepo ponaša prema nama, imam pravo da ga pljujem i psujem koliko hoću - dodala je glumica, a onda upotrebila nekoliko pogrdnih reči upućenih kolegi.

Pročitajte još:  Ove filmove ste sigurno gledali, ali PET GREŠAKA sigurno niste primetili (Video)

Iako su želeli reakciju Stivena Sigala, njegov tim se nije oglašavao.