Oglas
· · Komentari: 0
TUŽNO

Preminuo čuveni HOLIVUDSKI reditelj

Slavni reditelj, Džoel Šumaher, preminuo je u 80. godini nakon duge i teške borbe sa rakom, preneli su strani mediji.

1592851649_dzoel-shumaher.jpg
Oglas

Iako je želeo da bude modni dizajner, tokom studija preselio se u Los Anđeles, kada je shvatio da je film njegova velika strast.

Pročitajte još:  Sećate li se devojčice koja izgovara rečenicu "NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI"? Pogledajte ČIME se danas BAVI i kako IZGLEDA

Pre debitantskog naučnofantastičnog filma 1981. godine, "Neverovatna žena koja se smanjuje", napisao je nekoliko scenarija i radio je kao kostimograf slavnog glumca, režisera i pisca, Vudija Alena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Woody Allen (@woody_allen_instagram) on

Proslavio se filmovima "Vatra svetog Elma", "8 milimetara" "Dan ludila" i mnogim drugim, ali je u svetu najpoznatiji po režiji filmova "Betmen zauvek" i "Betmen i Robin". Važio je za najkontraverznijeg reditelja i uvek je govorio da će ga javnost zapamtiti po tome, što je u filmu Betmen zauvek, na odelo superherojadodao bradavice. 

2004. godine dobio je tri nominacije Oskara za film "Fantom iz opere".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas