Svi se sećate snajke ŽAKE iz PORODIČNOG BLAGA, a evo kako danas IZGLEDA I ČIME SE BAVI (FOTO)

21. 07. 2020. 000000 21:00

Foto: Printskrin / You tube / Angel Comrade

Biljana je u seriji igrala Žaklinu Žake Stojković, suprugu Tike Špica, kojeg je igrao Predrag Pepi Smiljanić, a ono što niko nije znao tokom snimanja serije jeste to da su njih dvoje navodno i u privatnom životu bili u vezi.

Pročitajte još: "Ja sam OTAC i umetnik!" Bane Vidaković se oglasio nakon hapšenja i OTKRIO DETALJE

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" - rekao je jednom prilikom Predrag Smiljković.

Foto: Printskrin / Youtube / Nikola Stojanovic

- Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - istakao je glumac.

Pročitajte još: Ispovest poznate pevačice: Rad sa Bijonse je bio MUČENJE

Serija "Porodično blago" se prikazivala od 1998. do 2002. godine, a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojoj ljubavi prema leopard i tigar šarama na odeći.

Kada je serija snimana, u periodu od 1997. do početka dvehiljaditih, nema ko nije znao za ovu lepu damu. Ipak, njoj se život ispred kamere, makar kada je reč o medijskom nastupu, izgleda nije dopao. Posle "Porodičnog blaga" igrala je i u seriji "Agencija za SIS", a onda se posvetila samo pozorištu.

Foto: Printskrin / Youtube / Kruševac PRESS

Nikolićeva je danas članica Kruševačkog pozorišta, iako živi u Beogradu. Ona danas ima 44 godine, majka je dvojice sinova i retko se pojavljuje u javnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU