· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Može li TUŽNIJE? Policijski izveštaj o smrti poznate glumice: Žrtvovala je sebe da bi SPASILA SINA

Ne zna se još uvek da li je Naja Rivera znala da pliva

1594798307_naja-rivera.jpg
Foto: YouTube printscreen /Entertainment Tonight

Policija je u poneđeljak potvrdila da je u jezeru Piru u pronašla telo glumice, koja je pre dve nedelje nestala nakon što je s četverogodišnjim sinom otišla na izlet brodom.

Pročitajte još: Tragičan kraj potrage: Pronađeno telo poznate glumice

Dečak je pronađen četiri sata kasnije kako spava na  brodu, a na sebi je imao prsluk za spašavanje, ali se njegovoj majci, Naji Riveri izgubio svaki trag: - Iako se obdukcija i službena identifikacija još uvek čekaju, a s obzirom da trenutno nemamo nijednu  aktivnu potragu za nestalim osobama na spomenutom jezeru, uvereni smo da smo pronašli glumicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always bringing the 🌞

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Prema rekonstrukciji događaja, ona i sin sa broda su sišli u vodu da plivaju. Dečak je istražiteljima rekao kako mu je majka pomogla da se popne na brodić, ali kad je pogledao iza sebe, video je kako mu mama nestaje u vodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This look got the perfect pop of color thanks to my partnership with @shoedazzle #ad #shoedazzlepartner #paid

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Prema rečima istražitelja, Naja je skupila dovoljno snage da sina vrati na brod, ali nije uspela da spasi samu sebe. Potvrdio je da se na brodu nalazio i spasilački prsluk za odrasle, ali da je telo u jezeru pronađeno bez njega. Policija još ne može sa sigurnošću da potvrdi da je Naja Rivera znala da pliva.

Pročitajte još: Poznata glumica se UDAVILA? Četvorogodišnji sin pronađen sam na brodu (FOTO)

Šerif je rekao da je kupanje u jezeru Piru dozvoljeno, ali većina posetilaca uglavnom ga koristi za uživanje na brodiću. U poneđeljak je pokrenuta i peticija za zabranu kupanja "u tamošnjim opasnim vodama". 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.