Prijatelj Bred Pita ubio suprugu i sebe, glumac u ŠOKU

Jelena Blažić

28. 07. 2020. 000000 11:20

Foto: YouTube printscreen /abc news

Bred Pit potpuno je šokiran saznanjem da je njegov prijatelj Sal Flečer, koji je inače fotograf, ubio svoju suprugu, a nakon što je počinio ubistvo, pozvao ćerku i ispričao joj sve.

Pročitajte još: Kako je Veljko Ražnatović započeo karijeru MMA borca: Presudnu ulogu ima CECA

Saulova ćerka pričala je sa policijom u Berlinu, gde se sve to dogodilo, oko 23 sata. Ona je otkrila da je otac nazvao i priznao da je ubio njenu majku, a nakon toga je vrlo brzo napustio stan u Berlinu i otišao svojim automobilom. 

Nešto kasnije njegovo je telo je pronađeno u vikendici kraj jezera u blizini Brandenburga. Policija je nakon pronalaska tela otkrila kako je Sal nakon ubistva supruge počinio samoubistvo, a telo njegove supruge koja je preminula od ubodnih rana pronašli su u stanu u Berlinu. 

Pročitajte još: Supruga Džon Travolte preminula nakon duge bolesti

Nemački mediji pišu kako policija nema dokaza da je neko drugi upleten u slučaj, kao i da još uvek istražuju sve detalje.  Inače, Sal je bio dobar prijatelj Breda Pita, a zajedno su snimljeni i prošle godine na jednoj izložbi u Veneciji. Saul je bio samouki fotograf i umetnik, a poslednjih 20 godina sa porodicom je živeo u Berlinu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU