TRAGEDIJA: Otac skočio u vodu i spasao decu, otvorio oči samo da vidi jesu li dobro, NASMEŠIO SE I UMRO

Jelena Blažić

04. 08. 2020. 000000 19:00

Foto: depositphotos

Loren Stivens, opisala je tragičan trenutak, kako se njen otac poslednji put nasmešio pre smrti, spašavajući svoju decu od davljenja.

Pročitajte još: ODLUČENO ko će imati prednost da se PRVI VAKCINIŠE! Koje su četiri različite vakcine protiv KORONE i kada bi mogle da budu spremne?

Loren je posmatrala, kako njen otac spašava u Baltimor moru, braću i sestre koje su se u tom trenutku nalazili u vodi, kada je naišla jaka struja i počela da ih nosi. 36 godišnji otac, uspeo je da spase svoju decu, ali je na kraju i sam ostao da leži u vodi.

Foto: Desposit

Majka devojčice, pozvala je spasioce, kako bi pomogli njenom ocu, ali je on već tada izgledao mrtvo.  Uspeli su da ga izvuku na obalu, a on je u tom trenutku poslednji put otvorio oči, pogledao da li su deca na sigurnom, nasmešio se i izdahnuo.

- Tata je otvorio oči, pogledao je prema meni, Džošu, Laceji i Džeku, koji su  uspeli da izađu iz vode i nasmešio nam se. U sledećoj sekundi, on se ponovo onesvestio. Spasioci su ga položili na pesak i dali mu CPR. Nikada više nije otvorio oči. Mislim da je tata poslednji put upotrebio snagu da otvori oči i nasmeši nam se. Kad je vidio da smo svi u redu, znao je da može se opustiti i umreti srećno- -  rekla je Lauren za britanski "Sun".

Pročitajte još: Muzika LEČI srce! Kako? Evo ovako!

Porodica je uživala na plaži, kada su Laceja i Džek otišli 100 m od vodene ivice na svojoj novoj dasci, za samo nekoliko sekundi jačina struje ih je odvukla pod vodu. Mama Laura se u to vreme vraćala kući u Telfordu i postavljala je pitanje zašto nije bilo znakova upozorenja o jakoj struji. Ona je rekla da duguje Džonatanu "sve" za to što je dao svoj život da bi spasio decu.

Pročitajte još: Pogledajte kakvu zver na točkovima je naručio Kristijano Ronaldo za 8,9 miliona dolara! (FOTO)

Policija Severnog Velsa potvrdila je da je obalska straža pozvana u nedelju u 17.00, da bi podneli izveštaje o muškarcu koji je u teškom stanju izvučen iz mora. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU