Bizarni rituali poznatih zvezda: Piju plodovu vodu od ovce i mažu se izmetom (VIDEO)

Jelena Blažić

15. 08. 2020. 000000 17:00

Foto: YouTube printscreen /today

Korak dalje otišle su poznate ličnosti, koje ne biraju načine da zadrže ili održe svoju lepotu.

Pročitajte još: Bizarni hobiji zvezda: Poznati glumac se igra BARBIKAMA, a Džolijeva sakuplja nešto što koristi i u SEKSU

Među njima je i Demi Mur koja tvrdi da je njena koža čvrsta i zategnuta zahvaljujući tretmanu pijavica.Kako se navodi, pijavice sprečavaju zgrušavanje krvi, poboljšavaju cirkulaciju i ubrzavaju zarastanje rana.

Viktorija Bekam prednjači u morbidnosti, te ona za svoju lepotu koristi životinjski izmet i plodovu vodu od ovce. Kako je objasnila supruga Dejvida Bekama, ona kotisti izemet retke vrste ptica sa japanskog ostrva Kjušu. Ova retka vrsta hrani se posebnim semenkama, a nakon toga stručna lica, njihov izmet obrađuju na poseban način i stavljaju ga u upotrebu. Za ovaj tretman se smatra da usporava starenje i uklanja podočnjake, kao i da hidrira kožu. Pored ptičijeg izmeta, omiljeni tretman lica je čišćenje plodovom vodom od ovce. 

Slavna glumica Sandra Bulok, pronašla je savršen način za uklanjanje podočnjaka, a u pitanju je krema za hemoroide. 

Pročitajte još: Da li se sećate? Ovako je Kim Kardašijan izgledala pre plastičnih operacija (FOTO)

Madona kao tretman za negu kože pije svoj urin, a to je objavila i javno u jednom video snimku: - Odlično je popiti urin nakon izlaska iz ledene kupke-, rekla je kraljica popa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU