Oglas
· · Komentari: 0
koža

AKTIVNI KISEONIK i nega lica, kako se koristi i čemu služi?

Leto je uveliko stiglo, naša koža je izložena sunčevim zracima koji i te kako mogu loše uticati na osetljivu kožu lica.

1596181007_Depositphotos_56340053_xl-2015.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Sigurno ste upoznati sa raznim kozmetičkim tretmanima na bazi aktivnog kiseonika, ali da li ste znali da uz upotrebu aktivnog kiseonika kod kuće možete postići sjajne reultate?

Šta je aktivni kiseonik?

Aktivni kiseonik je gas koji je zapravo modifikacija kiseonika. Predstavlja tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom.

Pročitajte još: Da li i vi imate problem sa PODOČNJACIMA? Evo kako da ih ublažite

Dejstvo aktivnog kiseonika na kožu lica

Upravo zbog svog dezinfekcionog dejstva aktivni kiseonik uklanja sve nečistoće i bakterije sa vaše kože. Utiče na obnavljanje površinskog sloja kože lica. Ukoliko je vaša koža lica sklona nepravilnostima kao što su akne i mitiseri aktivni kiseonik je tu da reši sve nepravlinosti na vašoj koži.

Pomaže pri rešavanju nepravilnosti na koži!
Način korišćenja
 Aktivni kiseonik nanosite na čistu kožu lica, blaznicom bez ispiranja. Ne postoje neka posebna ograničenja kod upotrebe ovog preparata. Preporučuje se korišćenje ujutru i uveče. Svakako je najbolje da testirate kako će vaša koža lica reagovati te na osnovu toga odredite koji način upotrebe ovog preparata najviše odgovra vašoj koži lica. Nema pravila, ali je kao i uvek bitno ne preterivati!

Povoljno utiče na cirkulaciju u koži te ćelije kože bivaju snabdevene hranljivim sastojcima. A vi ćete uživati u glatkoj i sjajnoj koži. Takođe ukoliko imate otvorene rane na licu bilo da su one rezultat problematične akne ili imate ogrebotinu, aktivni kiseonik može da vam pomogne tako što će dezinfikovati problematično područje, a što je najvažnije uticaće da rana zaraste i sprečiti nastanak ožiljka.

Pročitajte još: Pažljivo birajte DONJI VEŠ: U zavisnosti od toga koji nosite RIZIKUJETE ZDRAVLJE

Aktivni kiseonik kao sredstvo koje smiruje kožu nakon depilacije

Depilacija kože može prouzrokovati ozbiljne iritacije na koži, pogotovo kada je koža lica tretirana sredstvima za uklanjanje dlačica. Sigurno ste imali barem jednu situaciju da ste morali hitno ukloniti nausnice, ali ste se uplašili posledica u vidu crvenila nakon depilacije. Zato je tu još jedna prednost aktivnog kiseonika koji će umirujuće delovati na iritiranu kožu nakon depilacije.

Face: Deposit

Pročitajte još: Napravite HOLANDSKU PLETENICU, frizuru za letnje dane

Umiruje kožu nakon depilacije!


Šta treba da znate pre nego što upotrebite aktivni kiseonik

U pitanju je sredstvo koje ima najveću ulogu da dezinfikuje kožu, tako da miris ovog proizvoda nije primamljiv. Iz tog razloga može doći do vrtoglavice. Ukoliko u svojoj svakodnevnoj rutini lica koristite više proizvoda najbolje bi bilo da aktivni kiseonik koristite samostalno, bez kombinovanja sa drugim proizvodima kako ne bi došlo do kontra efekta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas