Potvrđena ona narodna:" Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju"! (VIDEO)

Petar Živković

19. 08. 2020. 000000 16:26

Aktuelna "S-klasa" (Foto:Mercedes-Benc")

Ljubitelji automobila sa zvezdom na haubi, tvrde da postoje samo dve vrste automobila " Mercedesi" i oni drugi!

Pri tome kažu i da je perjanica brenda "S-klasa" verovatno najbolji automobil na svetu! I teško da ko može, bar kada je ova druga tvrdnja u pitanju, da prigovori, kaže suprotno. 

"Mercedes S - klase" je oduvek bio ne novitet "Mercedesa" već kompletne auto-industrije, Nikada manje od 700-800 patenata nije prijavljeno kada je pravljena nova "S-klasa". Uvek je to bio automobil koji je pomerao granice i postavljao standarde,

Pročitajte još: Prosečna starost automobila u EU je 10 godina, a evo kako stoji SRBIJA

I zato i ne čudi što "Mercedes" danima unazad, sve informacije o novoj "S-klasi" daje "na kašičicu", brižljivo čuvajući od radoznalih pogleda automobil koji će, u to niko i ne sumnja, ponovo značiti prekretnicu u auto-industriji!

Ali, kako kaže ona naša narodna: "Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju" i "skrivalica"  fabrike iz Štutgarta, i "strogo čuvana poslovna tajna" pale su u vodu pred slučajnim prolaznikom, možda i paparacom, nevažno je to u ovoj priči.

Pročitajte još: Ovo je vreme SUV vozila, ekipa "Magazina Novosti" otkriva ZAŠTO (FOTO)

Uglavnom, neko je slučajno video, vrlo malo zamaskirani model novog "mercedesa S klase", tu je bio smartfon i eto snimka, koji se već par sati vrti na "Jutjubu".

Zvanična prezentacija je zakazana za 2. septembar ove godine.