Ovako izgleda NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU: U ovome je TAJNA NJENOG IZGLEDA (FOTO)

Kristina LJubisavljević

26. 08. 2020. 000000 12:00

Foto: Printscreen/ Instagram/ Gina Stewart official

Gina Stewart (49) iz Australije na društvenim mrežama proglašena je najzgodnijom bakom na svetu, a svoj mladolik izgled pripisuje neobičnoj metodi - smrzavanju na -110 stepeni po tri minuta, prenosi The Sun. Tvrdi kako joj ova metoda pomaže da očuva, ali i povrati svoj mladoliki izgled.

Pročitajte još: Video koji će vas nasmejati: Kako izgleda kada baka seče lubenicu? (VIDEO)

Postala je poznata kada je 2018. godine pobedila na takmičenju Miss Maxim Australija, gde je pobedila dvostruko mlađe devojke i osvojila prvo mesto. Mnogi nisu mogli da veruju koliko stvarno godina ima, a upravo ove godine su joj i donele popularnost.

- Nešto što radim i što sam uvek radila da izgledam mlađe je krioterapija. Tretman traje tri minuta i ja se tri minuta smrzavam na -110 stepeni. Hladnije je od Severnog pola. Odlično je za kolagen kože i zdravlje, a učinak je pomlađivanje celog tela i sagorevanje do 800 kalorija - otkriva Gina.

Pročitajte još: "Govori malo, ali direktno": Ko je sestra Kim Džong Una, koja bi mogla da dođe na mesto lidera Severne Koreje? (FOTO)

Takođe je otkrila kako nikada nije stavila botoks jer se boji igala, već se drži stroge nege lica i kože. Svaki dan koristi organsko ulje semenki šipka zbog njegovog učinka protiv starenja, te ga naziva svojim tajnim oružjem. Što se tiče ishrane, Gina ne konzumira kofein i alkohol, a trudi se da uvek jede namirnice s visokim procentom proteina. Uglavnom jede piletinu i brokuli, ali desi se i da pojede slatkiše.

- Tako se hranim samo poslednih godinu dana, ali sam vežbanjem uspela da izgubim oko 15 kilograma. Kada sam bila mlađa, mogla sam da jedem sve bez debljanja. Sada kada sam starija mnogo je teže - kaže ona.

Pročitajte još: "Imam poruku za vas": Porodica pronašla skriveno PISMO devojčice (10), a njene reči se ŠIRE MREŽAMA (FOTO)

Najveći cilj u životu joj je da ostane u formi i zdrava kako bi mogla biti aktivna baka svim svojim sadašnjim i budućim unucima, pogotovo nakon što je nezin otac preminuo od srčanog udara u 59. godini.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU