· · Komentari: 0
GLUMICE

Bila je jedna od NAJLEPŠIH ŽENA SVETA, imala je VELIKE ULOGE, a danas prodaje ŽIVOTNO OSIGURANJE

Jedno je sigurno - Bruk Šilds nije imala ni jednu plastičnu operaciju, pa možda zato ne dobija uloge u filmovima.

1597741215_LifeHappens.PNG
Foto: Youtube/ screenshotLife Happens

Rođena je 1965. godine u NJujorku u imućnoj porodici, ali je još kao dete počela da zarađuje kao model i glumica. Svetsku slavu je stekla sa 12 godina kada je glumila prostitutku u filmu "Slatka mala".

Pročitajte još: OVDE možete da birate šta želite, a samo KILOMETAR DALJE vas čeka pravo iznenađenje (FOTO)

"Plava laguna" Foto: Youtube/ screenshot Top Famous Tube

NJen najpozantiji film je "Plava laguna", a pored toga što je bila slavna, uspešna i bogata, završila je francusku književnost na Prinstonu.

Ikao je bila bogata i slavna završila je francusku književnost.

Ipak, mnogi je znaju kao suprugu tenisera Andreja Agasija. Sa njim se zabavljala od 1993. godine, ali je brak trajao samo dve godine od 1997. do 1999. godine. Agasi se već sledeće godine oženio koleginicom Štefi Graf, a Bruk je našla sreću sa suprugom krisom Henčijem sa kojim je rodila dvoje dece i danas je u srećnom braku.

Bruk danas Foto: Youtube/ screenshotLife Happens
Bila je prijateljica Majkla Džeksona, bila je supruga Andrea Agasija, a danas...

Bila je veoma dobra prijateljica Majkla Džeksona, na čijoj je sahrani govorila i mnogi su je osuđivali da je znala sve njegove seksualne sklonosti.

Pročitajte još: Prošle nedelje je napunila 40 GODINA, a ove je OTKRILA TAJNU lepote i to nije DIJETA!

Iako je glumila u više od 40 filmova, danas retko snima i to najčešće epizodne uloge u filmovima i serijama. Poslednjih meseci je aktivna na blogu i reklamira životno osiguranje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.