Glumica iz Hari Potera otvoreno progovorila o silovanju sa 13 godina

Jelena Blažić

29. 08. 2020. 000000 15:20

Foto: YouTube printscreen /Jessie Cave

Džesi Kejv, 33-godišnja glumica koja je javnosti postala poznata ulogom Lavander Broun u filmu Hati Poter, otvoreno je progovorila o silovanju koje je preživela sa samo 13 godina.

Pročitajte još: Nakon javne objave da je moćnik iz filmske industrije silovao, SRPSKA glumica otkrila detalje razgovora (VIDEO)

Kako je ispričala, silovao je teniski trener: - Mislim da je silovanje s 13 godine poprilično loše. Pogotovo ako je reč o teniskom treneru, kome sam verovala. U mojim očima, on je bio "uzor moći". Bila sam "fit" i spretna s teniskom loptom. Ipak, iskoristio me, zbog čega je otišao u zatvor -  rekla je glumica koja se sada nalazi u šestom mesecu trudnoće.

- Silovanje koje mi se dogodilo, potpuno je obiležilo moju adolescenciju i rane dvadesete, još se oporavljam i smatram da moje seksualno odrastanje nije bilo isto kao i tuđe-, priznala je glumica koja se na sve ne osvrće s prezirom.

Pročitajte još: GRETA GARBO, najpoznatija glumica STAROG HOLIVUDA: Odrastala je u SIROMAŠTVU, a o njenom ŽIVOTU se i danas govori

- Mislim da još na sopstvenoj koži osećam posledice toga, ali 18 godina kasnije, što više vremena prolazi, možda zvuči grozno, ali - sretna sam, srećna sam što me to silovanje nije uništiil -  zaključuje glumica koja sa suprugom Alfiejm Brounom, s kojim ima šestogodišnjeg Donije i četverogodišnju Margot, očekuje treće dete.

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU